DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUN: Blizancima veselo na poslu, Škorpiju čeka naporan dan

 
 
 ≫ 
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Niste sigurni koliko možete da verujete saradniku koji se stalno nudi da vam pomogne ili pokušava da vas savetuje. Smatrate da možda postoji izvesna forma manipulativnosti i verovatno ste u pravu. Emotivni partner će vas iznervirati. A i vi njega.

BIK

Osobama sa kojima ste u kontaktu se dopada vaš način razmišljanja i ideje koje imate. Moguće je da vam bude predložena saradnja. Emotivni partner vas podseća na obećanje ili dogovor, ali vi izbegavate da mu izađete u susret.

BLIZANCI

Biće užurbano, ali veselo na poslu, pa će vam biti lakše da odradite dosadne obaveze. Mozak vam radi sto na sat, pa iskoristite ovaj trenutak da rešite neki problem. U kontaktu sa suprotnim polom pokazujete vedrinu i pričljivost.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Danas ćete morati da odradite obavezu koju već izvesno vreme odlažete. Došli ste do nekog krajnjeg roka i vreme je da se pokrenete. Dolazite u kontakt sa izuzetno zanimljivim ljudima koji u vama neplanirano bude interesovanje.

LAV

Iako to nije bila vaša namera, drugima danas u komunikaciji delujete prepotentno i arogantno. U suštini – to isto biste i vi mogli da kažete za njih. Slabe mogućnosti za dogovor. Voljena osoba će vam verovatno dosta toga zamerati danas.

DEVICA

Ako niste stigli da odradite neku obavezu, budite sigurni da će vam se još isto toliko posla natovariti, pa ćete se odjednom naći u velikoj gužvi. Od jutros kašnjenja, problemi. Sa voljenom osobom dobra komunikacija i razumevanje.

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA